Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Awareness – en central del af den gode it-sikkerhedskultur

27. maj klokken 09:00 - 10:45

Gratis

Sikkerheds-awareness er en af de allervigtigste værktøjer i den sikkerhedsansvarliges værktøjskasse.

For uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver uoplyste medarbejdere et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

Vi kan installere nok så mange avancerede firewalls, IDS’er, detection-systemer og antivirus-systemer, men vi er lige vidt, hvis medarbejderne bliver ved med at klikke på mystiske links i e-mails fra ukendte afsendere, eller på anden måde bliver ved med tillidsfuldt at hoppe på de kroge, som hackerne udsender.

Mange medarbejdere forstår ikke alvoren, de forstår ikke hackerne, og de forstår ikke vigtigheden af nye arbejdsgange, der indføres af it-sikkerhedsmæssige årsager. Og ofte har it-afdelingerne ikke værktøjerne til at træne dem.

Den gode nyhed er heldigvis, at effektive awareness-kampagner har målbar og meget stor effekt på it-sikkerheden.

Awareness-kampagner handler om med både kommunikative og teknologiske greb at give medarbejdere en øget forståelse for it-sikkerhed – og dernæst få dem til permanent at ændre deres adfærd.

På dette semionar får du konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi. Og på den måde skabe en velfungerende it-sikkerhedskultur i hele organisationen.

Læs mere her.

Detaljer

Dato:
27. maj
Tidspunkt:
09:00 - 10:45
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
View Event Website

Sted

Online

Arrangør

COMPUTERWORLD
Telefon:
77300300
View Organizer Website