Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerskole i Cybersikkerhed

24/08/2020 klokken 09:00 - 28/08/2020 klokken 17:00

For andet år i træk holdes en sommerskole i Cybersikkerhed et samarbejde mellem Center for Cybersikkerhed (FE) og en række uddannelses- og forskningsinstitutioner: Københavns Erhvervsakademi, Aalborg Universitet, Syddansk Universitet, Copenhagen Business School, Aarhus Universitet, IT Universitetet og DTU – Technical University of Denmark. Initiativet finansieres gennem en bevilling fra Center for Cybersikkerhed.

Sommerskolen forløber over dagene 24. til 28. august 2019 (kl. 9-17) og omfatter tidsaktuelle indlæg, der giver deltagerne viden de kan benytte i dagligdagen.

Som deltager forventes du at arbejde indenfor informations- og kommunikationsteknologi eller være godt i gang med en uddannelse indenfor dette område. Det er en fordel, hvis du kender noget til programmering og til netværkskommunikation.

Sommerskolen er samtidig et sted, hvor erhvervsaktive fra industrien og det offentlige, samt studerende, mødes og uformelt snakker sammen om deres fælles interesse for Cyber Security og hvordan vi som virksomhed og som person beskytter os bedre på Internettet. Sommerskolen fungerer dermed også som grobund for kommende samarbejder indenfor feltet.

Studerende kan forhøre sig på egen uddannelsesinstitution om evt. mulighed for at opnå merit for deltagelse på sommerskolen.

Deltagere bedes medbringe egen laptop ved sommerskolen, da der indgår en række mindre praktiske øvelser undervejs. Alle undervisningsmaterialer vil være tilgængelige online.

 

Pris: 1250,- DDK

Studerende 250,- DDK

Tilmeldingsfrist: d. 10. august 2020

 

Detaljer

Start:
24/08/2020 klokken 09:00
Slut:
28/08/2020 klokken 17:00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
,
View Begivenhed Website

Sted

Danmarks tekniske universitet – Ballerup
Lautrupvang 15
Ballerup, 2750 Danmark
+ Google Maps