Så har I lige nu en unik mulighed for at deltage i Cybersecurity Startup Program i Tel Aviv den. 9 – 13 august 2021.

Innovation Centre Denmark i Tel Aviv inviterer sammen med Industriens Fond de mest lovende danske startups til verdens førende hotspot for cybersikkerhed, Israel.

Danish Hub for Cybersecurity har været med i forberedelserne til dette Cybersecurity Startup program og vil være aktivt tilstede under hele forløbet. Vi glæder os til at kunne støtte op om de startups, der får mulighed for at komme afsted.

Programmet kommer til at give de udvalgte startups et unikt indblik i et israelsk økosystem af cybersikkerhedsaktører, faciliteret af Tel Aviv University Venture Fund. Der vil bl.a. være fokus på udvikling af forretningsplaner, nye arbejdstilgange og go-to-market strategier og meget mere. De udvalgte startups vil også få mulighed for en målrettet en-til-en vejledning med førende tech- og cybereksperter.

Cybersecurity Startup programmet, flyrejsen og logi er uden omkostninger. Der vil forberedelser op til turen og det forventes, at de deltagende efterfølgende vil dele ud af deres viden og indsigter fra Cybersecurity Startup programmet.

Læs mere om hvordan I ansøger om at deltage i Cybersecurity Startup programmet i dokumentet nedenfor, hvor I også finder link til ansøgningen.

Ansøgningsfrist er den 23. februar, og der bliver afholdt interviewsamtaler i marts måned.

Download dokumentet her