Uddannelses- og Forskningsministeriet har lavet en oversigt over internationale tilskudsmuligheder.

For at læse mere om hvordan Styrelsen for Forskning og Uddannelse støtter i ansøgningsforløbet. klik her

Horizon 2020

Horizon 2020 er EU’s støtteprogram for forskning og innovation. Programmet gælder for årene 2014 – 2020, har et budget på 75 milliarder euro og yder økonomisk støtte til forskere, virksomheder, iværksættere, organisationer, regioner m.fl.

Horizon 2020, som også blot kaldes H2020, er det største forsknings- og innovationsprogram i EU’s historie.

Visionen bag Horizon 2020 er, at excellent forskning, banebrydende innovationsprojekter og udvikling af nye teknologier skal medvirke til at løse nogle af de store samfundsmæssige udfordringer, som Europa står overfor og samtidig bidrage til blandt andet at skabe vækst og job i fremtidens Europa.

Målet er, at Horizon 2020 vil føre til nyskabende forskning, innovative løsninger og nye teknologier ved at give støtte hele vejen fra idé til marked og bygge bro på tværs af grænser og sektorer.

I Horizon 2020 er der lagt fokus på tværfagligt, internationalt samarbejde mellem forskere, virksomheder og end-users, og en række projekter vil derfor kræve flere deltagere.
Se EuroCenters introduktionsvideo til Horizon 2020

Hvem kan opnå støtte?

Midler i Horizon 2020 kan søges af innovative virksomheder, forskere, universiteter, forskningsinstitutioner, offentlige institutioner, foreninger, NGO’er m.fl.

Horizon 2020 har delprogrammer og dækker forskellige fagområder. For at se aktuelle opslag der bliver slået op på kommissionens hjemmeside i Cybersecurity området klik her

 

* Teksten er taget fra Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside.