Kurser

Cyberhubbens partnere og samarbejdspartnere udvikler løbende kurser, som skal være med til at løfte cybersikkerhedsniveauet hos SMVer og andre aktører i det danske samfund. Her på siden har vi samlet kurser til dig, der ønsker at optimere cybersikkerheden i din virksomhed.

Er du en af vores partnere eller samarbejdspartnere og er dit kursus ikke at finde på listen, så tag endelig fat i Katarina eller Zaynab. Vi sørger for at få det med på oversigten.

GRATIS CYBERSIKKERHEDSKURSER FOR SMV’ER

IT-Universitetets CSSME-kurser er et gratis tilbud dig, som arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed. På kurserne får du konkrete metoder og enkle værktøjer til at forebygge, identificere og håndtere cyberkriminalitet – uden at det vælter budgettet.

Læs mere

Cybersikkerhed og Social Engineering

DBI og KEA vil i samarbejde udvikle to kurser i cybersikkerhed. Kurset på KEA bliver en overbygning til uddannelser inden for det digitale programområde. Kurset hos DBI bliver et CFPA kursus der skal efteruddanne beskæftigede inden for sikkerheds- og IT-branchen rettet mod SMV’er.

Læs mere

Er du en sikkerkollega?
Du er jeres første cyber-værn!
Langt de fleste cyber-angreb kan afværges, hvis du som kollega har en viden om, hvordan de kriminelle forsøger at komme ind i jeres virksomhed. Det er nemlig din mailboks, de benytter.
Bliv bedre til at opdage fælderne – spil det sjove træningsspil, og gør en forskel.

Læs mere