Kurser

Cyberhubbens partnere og samarbejdspartnere udvikler løbende kurser, som skal være med til at løfte cybersikkerhedsniveauet hos SMVer og andre aktører i det danske samfund. Her på siden har vi samlet kurser til dig, der ønsker at optimere cybersikkerheden i din virksomhed.

Er du en af vores partnere eller samarbejdspartnere, og er dit kursus ikke at finde på listen, så tag endelig fat i cyberhubben. Vi sørger for at få det med på oversigten.

GRATIS CYBERSIKKERHEDSKURSER FOR SMV’ER

IT-Universitetets CSSME-kurser er et gratis tilbud dig, som arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed. På kurserne får du konkrete metoder og enkle værktøjer til at forebygge, identificere og håndtere cyberkriminalitet – uden at det vælter budgettet.

Læs mere

Cybersikkerhed og Social Engineering

DBI og KEA vil i samarbejde udvikle to kurser i cybersikkerhed. Kurset på KEA bliver en overbygning til uddannelser inden for det digitale programområde. Kurset hos DBI bliver et CFPA kursus der skal efteruddanne beskæftigede inden for sikkerheds- og IT-branchen rettet mod SMV’er.

Læs mere

ER DU EN SIKKERKOLLEGA?
Du er jeres første cyber-værn!
Langt de fleste cyber-angreb kan afværges, hvis du som kollega har en viden om, hvordan de kriminelle forsøger at komme ind i jeres virksomhed. Det er nemlig din mailboks, de benytter.
Bliv bedre til at opdage fælderne – spil det sjove træningsspil, og gør en forskel.

Læs mere

KOMPETENCELØFT OG ANDRETILBUD SOM STYRKERVIRKSOMHEDERS DIGITIALE SIKKERHED

sikkerdigital.dk siden får du et overblik over en række gratis tilbud fra forskellige aktører.

Find bl.a. online test, gode råd, anbefalinger eller kurser, som virksomheder kan benytte for at styrke deres digitale sikkerhed.

LÆS MERE