Danish Hub for Cyber Security har ansat Jes Schyum Nørballe, der kommer fra en stilling som nordisk kommunikationschef hos Adobe og seniorkonsulent hos Holm Kommunikation.

Danish Hub for Cybersecurity, der har til formål at styrke startups og udviklingsvirksomhed inden for cybersecurity i Danmark via sit store videns- og uddannelsesnetværk, opruster nu med en ny Brand Manager & Senior Communications Manager, der har stor erfaring inden for kommunikation og markedsføring.

Jes Schyum Nørballe har senest været seniorkonsulent hos Holm Kommunikation og nordisk kommunikationschef hos softwaregiganten Adobe. Hos Adobe stod han for alle aspekter af Adobes kommunikation i Norden, herunder kommunikationsstrategier, onlinekommunikation samt håndtering af medierelationer. Foruden sin tid hos Adobe har Jes Schyum mere end 25 års erfaring fra kommunikationsbranchen og har vundet flere priser de seneste år, senest en international AMEC Gold Award for ‘Best use of measurement for a single event’.

“Vi er super glade for at få en dygtig og erfaren profil som Jes Schyum Nørballe i vores hub, så vi kan styrke branding og kommunikation. Med Jes på holdet bliver vi endnu bedre til at brænde igennem med vores hovedbudskaber. Eksempelvis at cybersecurity skal ses som en konkurrencefordel og er uundgåeligt, når Danmark vil være digitalt foregangsland,” siger Lars Bajlum Holmgaard Christensen, Executive Director, Danish Hub for Cybersecurity.