Danish Hub for Cybersecurity kan få din startup ud i verden
Lad os hjælpe dig med at få din cybersikkerhedsvirksomhed til Silicon Valley, Tel Aviv, Seoul, Boston, Shanghai, München, New Delhi/Bangalore eller Sao Paulo.

Danish Hub for Cybersecurity er nu udvalgt som trusted partner til at hjælpe din danske startup eller udviklingsvirksomhed med at blive indstillet til et 15 timers rådgivningsforløb med innovationssparring på et af Innovation Centre Denmark’s otte centre i henholdsvis: Silicon Valley, Tel Aviv, Seoul, Boston, Shanghai, München, New Delhi/Bangalore eller Sao Paulo. De danske innovationscentre er etableret i et samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet.

Innovationssparring er et 15 timers gratis rådgivningsforløb til startups, scale-ups, university spin-outs samt små- og mellemstore virksomheder, der er frontløbere inden for cybersecurity.

Det er til jer, som søger viden inden for de nyeste teknologier og forskning, nyeste innovationsmetoder og er på udkig efter nye stærke globale partnerskaber i verdensledende internationale innovationsmiljøer.

Forløbet kan eksempelvis indeholde sparring om virksomhedens produkt eller ydelse i forhold til fremstormende nye teknologier, metoder og trends som Innovation Centre Denmark’s innovationsrådgivere oplever i internationale innovations hotspots som Silicon Valley, Tel Aviv, Seoul, Boston, Shanghai, München, New Delhi/Bangalore eller Sao Paulo. Innovation Centre Denmark kan også hjælpe jer med at finde det rette netværk, risikovillig kapital, og vurdere virksomhedens strategi på det enkelte marked.

Innovationssparring er tilgængeligt for alle virksomheder som:

 • Har et CVR-nummer
 • Har mellem 3 og 250 ansatte
 • Har en omsætning på maksimum 375 mio. kr.
 • Opfylder EU’s de minimis-regler
 • Gratis Global Scale Sparring
  Vi kan også hjælpe jer med blive indstillet til et Global Scale Sparring råd, som er et 20 minutters gratis rådgivningstilbud til startups, scaleups, university spin-outs samt små- og mellemstore virksomheder, som søgerviden om, hvordan man skalerer internationalt.

  Rådgivningen indeholder sparring om din virksomheds produkt og service i forhold til fremstormende nye teknologier, metoder og trends, som innovations- og internationaliseringsrådgivere oplever er i rivende udvikling i de internationale innovations hot-spots, hvor Innovation Centre Denmark er repræsenteret.

  Jeres virksomhed bliver vurderet i forhold til om den er klar til global skalering, og hvor I kan finde de rette startup-miljøer, corporate accelerator programmer, netværk og risikovillig kapital.

  Kontakt os – så hjælper vi dig videre

  Danish Hub for Cybersecurity hjælper din cybersikkerhedsvirksomhed med at gennemgå alle krav og betingelser og finder ud af, om de to ovenstående gratis tilbud er relevante for jer. Hvis vi mener det, så indstiller vi jer til Innovation Centre Denmark, som tager den videre dialog med jer. Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger – så tøv ikke med at kontakte Danish Hub for Cybersecuritys leder Lars Bajlum Holmgaard Christensen på tlf. 91 37 00 57.